Initiere online/offline

Există în lume multe informații controversate despre tot ce există în viața noastră, astfel și despre inițierea în persoană sau la distanță în Reiki.

 

În asociație recomandăm studenților noștri să-și calmeze mintea, să urmeze modul natural al Reiki și să permită Reiki să-i învețe / să-i îndrume. Dorința noastră este să păstrăm modul natural și simplu al Reiki, să păstrăm valorile autentice în comunitatea Reiki și să oferim sprijin studenților Reiki și profesorilor care consideră că rezonează cu acest grup. Pentru noi este important să putem rămâne respectuoşi și modeşti, într-un mod simplu japonez.

Reiki este nelimitat și necondiționat, fizica cuantică demonstrează acest lucru: numai mintea noastră și limitările noastre pot condiționa și limita modul în care folosim și transmitem Reiki.

 

Așadar, aici nu se pune întrebarea ce poate face Reiki; întrebarea este ce urmăm ca învățătură sau ce valoare onorăm în practica noastră.

- Inițial Usui sensei a fost în meditație cu discipolii săi și studenții săi „primeau / se conectau” la Reiki fiind în prezenta lui Usui. Ulterior, Usui a introdus inițierea și a activat personal Reiki la discipol, astfel a introdus inițierea personală și individuală. Dacă fondatorul, Usui sensei, a introdus o procedură de inițiere, atunci cu siguranță are un rol și un scop important.

- Când și cum ar trebui să oferim inițierea Reiki cuiva? Când este pregătit, simte motivul și motivația profundă, „este momentul potrivit” din viața lui, sau atunci când discernământul său este afectat de frică și frustrări. 

 

Cum putem onora mai bine elevul și Reiki

Întrebarea este cum să-mi respect mai mult elevul? Pentru ca unele persoane să aibă o inițiere uneori chiar poate părea important, dar ce rezolvăm cu acest lucru? Dacă cineva a putut aștepta ani de zile și nu a fost o prioritate să aibă o inițiere Reiki, atunci cu siguranţă poate să mai aștepte câteva luni și să obțină inițierea când este pregătit și când sunt onorate valorile sale interioare; nu când în viața brusc a conștientizat că este un obstacol / o problemă / o boală / o teamă. Când cineva are o problemă recomand să oferim transmisie Reiki gr II pentru a liniști și echilibra persoana și doar atunci când va fi pregătită să  oferim cursul și inițierea. În acest fel, simt că pot spune acelei persoane „Te respect. Eu sunt un simplu instrument pentru tine pentru a-ți atinge întregul potențial. Sunt aici pentru tine, dar munca va fi a ta și pentru asta este important să fii pregătit pentru acest pas”.

 

Un profesor / maestru Reiki cunoaște valoarea momentului potrivit al inițierii, iar acel moment apare întotdeauna atunci când persoana este pregătită și simte motivația profundă de a păși pe calea armoniei.

 

În Asociația Reiki Usui® ne bazăm pe etica Reiki și valori: iubire, recunoștință, modestie și respect. Inițierea personală și individuală face parte din respectul manifestat de profesor către persoana inițiată. Comunitatea Reiki este recunoscătoare membrilor noștri (profesori și practicanți Reiki) care înțeleg și respectă aceste valori.

Informatii

REIKI a fost fondat ca metodă în anul 1922 de către Mikao Usui sensei, Japonia. Acesta a descoperit Reiki în intenția lui de a găsi calea spre fericire și liniște interioară (Anshin Ritsumei) și apoi a stabilit metoda Reiki pentru îmbunătățirea relației minte-inimă- corp.

Asociația Reiki Usui® a fost fondată în 2006 la Brașov cu motivația comună de a susține comunitatea, de a participa la îmbunătățirea calității vieții, de a crea o imagine reală despre tehnica Reiki în România și de a avea un cadru organizat pentru desfășurarea activităților practicanților Reiki.

Gokai (Principii)

Întocmai astăzi
Nu o să mă enervez,
Nu-mi fac griji,
Sunt recunoscător,
Lucrez cu sârguință,
Sunt amabil cu toți.

DATE

Asociaţia REIKI USUI ®
CUI 20606550, Nr. Înregistrare în Registrul Asociaţilor 90/ 13.12.2006, BCR Sucursala Braşov, RO44RNCB0053068754670001

 SAL PICTOGRAMA 2


Update cookies preferences