Parteneriatele Asociatiei

ASOCIAȚIA REIKI USUI® colaborează și are proiecte comune cu organizații non-profit Reiki din Europa, SUA și Japonia.

Din anul 2020 ASOCIAȚIA REIKI USUI® colaborează și membrii săi sunt voluntari în cadrul activităților Reiki din cadrul Reiki Home (SUA) oferind și traduceri în limba română și maghiară la întâlnirile referitoare la Reiki.

Image

Un fragment din discurs ”Reiki ne aduce împreună în această zi festivă la locul de naștere al lui Mikao Usui sensei. ... Povestea Asociației noastre a început în 2006, după 12 ani de practică Reiki, când 10 profesori și prieteni Reiki au decis să meargă împreună pe acest drum. În asociație, la Casa Reiki, împreună avem anual 7500 ore Reiki, practicând atât pe noi, cât și pe beneficiari. Suntem recunoscători pentru că am putut participa la acest eveniment unic și festiv." Păstrând în inimă acest moment, ne vom reaminti să ne trăim viața în Iubire și Armonie, Enikő Simon.

Image
Image

În anul 2020 ASOCIAȚIA REIKI USUI® a devenit fondator în organizația Europeană Reiki https://europeanreikigroup.org/, care apoi a introdus metoda Reiki în lista terapiilor complementare la EUROCAM.

Articolul despre Asociatia Reiki Usui (A.R.U.) care a aparut in revista Touch din UK, in martie 2023, in care este exprimata recunostinta catre practicantii Reiki si prezentata Asociatia. Articolul a fost scris de catre Robert Kramps, Presedintele Reiki Home (SUA) in urma conversatiilor cu Eniko Simon, Presedinte A.R.U.

Articolul din Revista Reiki este prorietatea T.R.A. si este distribuita de T.R.A. in format print si online peste tot in lume.

 

Image
Image
Image

Informatii

REIKI a fost fondat ca metodă în anul 1922 de către Mikao Usui sensei, Japonia. Acesta a descoperit Reiki în intenția lui de a găsi calea spre fericire și liniște interioară (Anshin Ritsumei) și apoi a stabilit metoda Reiki pentru îmbunătățirea relației minte-inimă- corp.

Asociația Reiki Usui® a fost fondată în 2006 la Brașov cu motivația comună de a susține comunitatea, de a participa la îmbunătățirea calității vieții, de a crea o imagine reală despre tehnica Reiki în România și de a avea un cadru organizat pentru desfășurarea activităților practicanților Reiki.

Gokai (Principii)

Întocmai astăzi
Nu o să mă enervez,
Nu-mi fac griji,
Sunt recunoscător,
Lucrez cu sârguință,
Sunt amabil cu toți.

DATE

Asociaţia REIKI USUI ®
CUI 20606550, Nr. Înregistrare în Registrul Asociaţilor 90/ 13.12.2006, BCR Sucursala Braşov, RO44RNCB0053068754670001

 SAL PICTOGRAMA 2


Update cookies preferences